در این مقاله می خواهیم در مورد چک لیست قبل از تغییر قالب، برای شما توضیحاتی دهیم و در طراحی سایت چگونه قالب های طراحی سایت اختصاصی را طراحی کنید. اگر از سایت هایی که با مدیریت محتوا وردپرس استفاده می کنید حداقل یک بار در زندگی خود قالب آن را تغییر داده اید. اما برای تغییر تم و قالب وب سایت نیاز به زمان و هزینه ای بیشتر است و می خواهیم در این مقاله برای شما توضیح دهیم که چه زمانی برای تغییر قالب شما است.
با خواندن این مقاله شما چک لیست هایی از چیزهایی که باید قالب وب سایت خود را تغییر دهید. این مراحل برای اطمینان از فرایند است که شما به راحتی آن را انجام دهید و این بسیار مهم است در غیر این صورت شما می توانید با از دست دادن عناصر می توانید به تغییر قالب خود متوجه شوید.
بسیاری از کاربران وب سایت هستند که در وب جستجو می کنند تا راه حل هایی برای مشکلاتشان پیدا کنند. اغلب آنها راه حل ها را به صورت قطعه ای پیدا می کنند مثلاً به صورت دستی در تم خود مانند functions.php یا یک فایل دیگر اضافه می کنند. از آنجا که این تغییرات یک بار انجام می شود افراد تمایل دارند که آنها را نادید نگیرند. از طریق فایل های به تم دسترسی دارند و می توانند تمام کدهایی که اضافه کرده اید را ثبت کنید.
شما همچنین می خواهید زمان بارگذاری تم فعلی خود را بررسی کنید زیرا به این ترتیب می توانید این دو را باهم مقایسه کنید . برای این کار به سایت هایی مانند Pingdom Tools بروید و یا این که از YSlow برای تست کردن صفحات مختلف استفاده کنید. (بله! شما می توانید صفحات دیگری را تست کنید نه فقط صفحه اصلی)
شما باید مطمئن شوید که تم جدید شما ویجت آماده است . ویجت نوار کناری واقعاً آسان است زیرا بسیاری از آن را برای سفارشی کردن قالب استفاده می کنند. ما متوجه هستیم که ستون های فرعی احتمالاً بیشترین منطقه سفارشی در وب سایت های وردپرسی را دارد . افراد تغییرات زیادی مانند اضافه کردن متون سفارشی، تصاویر، لینک ها ، تبلیغات و دیگر ویجت ها ایجاد می کنند.
اگر از یک تم و قالب فعال استفاده می کنید و آن به ویجت متصل نیست. همه آن قالب را از دست خواهید داد اگر قالب سایت با ابزارک ها فعال باشد این مسئله نیست. همچنین هر چیزی که شما در فایل sidebar.php از تم قدیمی خود تغییر می دهید مجددا رونویسی خواهد شد بنابراین مطمئن شوید که این کدها در نوار کناری جدید اضافه می شوند.
اکثر وبلاگ نویسان و کاربران سایت از نوع تجزیه و تحلیل استفاده می کنند آنها از گوگل آنالیتیک یا سرویس های دیگر برای تجزیه و تحلیل استفاده می کنند. بسیاری از ما پلاگین ها را برای کدهای اضافی که دارند استفاده نمی کنیم بعضی از ما فایل Footer.php را باز می کنید و کدها را اصلاح می کنید.
برخی از تم های ما اسپات برای قراردادن adsense را دارند. هر کدام از موارد شاید مورد شما ست. می خواهید اطمئینان حاصل کنید که کد ردیابی را به موضوع جدید خود کپی و جایگذاری کرده اید. این یکی از مواردی است که کاربران معمولا نادیده می گیرند از آنجایی که این کار بسیار ساده است بسیاری از ما فراموش می کنیم.
بسیاری از ما پلاگین FeedBurner برای خوراک RSS برای سایت استفاده می کنیم یکی از بخش های ادغام FeedBurner با سایت شما است که به صورت پیش فرض این امکان را م یدهد که بتوانید مشترکین خوارک RSS را تجزیه و تحلیل کنید.بسیاری از قالب ها پیش فرض وردپرس این امکان را به شما می دهد که FeedBurner را با پنل تنظیمات خود ادغام کنید شما باید مطمئن شوید که خوراک RSS را به FeedBurner هدایت می کنید در غیر این صورت دو خوراک RSS برای وبلاگ و سایت شما وجود خواهد داشت که اطلاعات را از خوراک RSS دریافت می کند. به غیر از این بسیاری از مشترکین به دلیل اشتراک با استفاده از URL دیگر به FeedBurner نمی رسد و آن را از دست خواهد داد.
شما هرگز سایت خود را از دست نخواهید داد زمانی که نسخه پشتیبان داشته باشید این یک اقدام محتاطانه است شما باید تمام فایل های تم ، پلاگین ها و پایگاه داده خود را پشتیبان گیری کنید اگر هیچ اتفاقی برای وب سایت شما رخ نداده باز هم شما هرگز نباید دست از بک آپ گیری بردارید . شما می توانید برای پشتیبان گیری از پلاگین BackupBuddy
برای ایجاد یک نسخه کامل از پشتیبان سایت استفاده کنید.
زمانی که شما طراحی سایت را انجام داده اید و می خواهید مطالب را در سایت آپدیت کنید. به احتمال زیاد نمی خواهید کاربران با سایتی تکمیل نشده روبرو شوند در این زمان بهتر است سایت را در حالت بروز رسانی یا در دست تعمیر برای 15 تا 20 دقیقه روشن کنید و با خیال راحت سایت را آپدیت کنید و مطمئن شوید همه چیز به درستی کار می کند. هنگامی که حالت تعمیر و نگهداری را راه اندازی می کنید به راحتی می توانید تغییرات را در وب سایت خود اعمال کنید.
هنگامی که تم جدید و طراحی سایت اختصاصی قالب فعال شد باید مطمئن شوید که تمام قابلیت های قبلی را حفظ کرده است و همه پلاگین ها کار می کنند. به یاد داشته باشید که لیست های یادداشت شده خوب که در مرحله اول ایجاد کرده اید برای این زمان است که می تواند برای شما مفید باشد.
اگر قبلا این کار را نکرده اید هر امکانی را که می خواهید از سایت قدیمی به سایت جدید اضافه کنید. سعی کنید از تمام ویژگی های شامل سینگل پیج ها ، جستجو ، صفحه 404 ، صفحه بایگانی ، صفحه تماس و غیره را مطمئن شوید کار می کنند و همچنین ویجت ها را چک کنید که کار کنند. شما باید اطمینان حاصل کنید که قالب بندی هنوز یکسان است با استفاده از پلاگین ها می توانید برای نمایش خروجی استفاده کنید.
پس از طراحی قالب اختصاصی ، سایت خود را در تمام مرورگرها که به آنها دسترسی دارید تست کنید . مرورگرها تمایل دارند چیزهای مختلفی را ارائه دهند به خصوص مرورگر اینترنت اکسپلورر ، شما می توانید مطمئن شوید که تمام مروگرها سایت شما را به خوبی نمایش می دهند . برخی از تم های سازگاری با مرورگرهای مختلف ندارند. بنابراین اگر تعداد زیادی مخاطب از اینترنت اکسپلورر استفاده می کنند باید در این مرورگر سایت شما در دسترس باشد.
اگر از Google Adsense یا تبلیغات دیگر شرکت استفاده می کنید که به شما این امکان را می دهد را شما فرمت آگهی را انتخاب کنید پس بهتر است آنها را سفارشی کنید به عنوان مثال سایت قبلی شما نارنجی بود بنابراین شما لینک های نارنجی برای Google Adsense بود حال اگر آبی باشد احتمالا می خواهید این نکته جدید را در سایت جدید به حساب آورید. همین امر را هم برای ویجت توییتر ، فیس بوک و غیره و با این رنگ استفاده کنید.
حالت تعمیر و نگهداری یا بروز رسانی را خاموش کنید و یک پست در وبلاگ خود قرار دهید تا کاربران در مورد آن بدانند. توجه داشته باشید شما فقط در مورد چک کردن یا بروز رسانی فقط 15 تا 20 دقیقه دارید هیچ راهی وجود ندارد که بتوانید تمامی اشکالات را به دست آورید. با اجازه دادن به کاربران خود می دانید که می توانید انتظار آن را داشته باشید که گزارش های مربوط به اشکالات را دریافت کنید. ما اغلب از دنبال کننده های خود در شبکه های اجتماعی می خواهیم که اشکالات را به ما گزارش کنند.
شما با این راه حل می توانید اشکالات را حل کنید و برای توسعه دهنده وب سایت خود استفاده کنید. افراد دیگر در مرورگر های مختلف سایت شما را می بینند و می تواند نظر آنها بسیار مهم باشد. فراموش نکنید که خوانندگان خوراک RSS را به بازدید از وب سایت دعوت کنید بنابراین یکی از مزایای مهم در ساخت سایت شما خواهد بود.
در حال حاضر قالب سایت شما بسیاری از ویژگی ها را دارد که در بارگذاری باید به آن دقت کنید. به عنوان مثال شما زمانی که قالب جدید را بارگذاری می کنید می توانید از پلاگین های مربوط به آن استفاده کنید و از چیزهایی که نیاز ندارید خلاص شوید. یکی از چیزهایی که باید مطمئن شوید این است که اغلب پلاگین ها باید بتوانند کار را به بهترین وجه انجام دهند. به عنوان مثال بسیاری از تم ها با ویژگی های جستجوگر سازگار هستند و همه ویژگی های مربوط به سئو را دارند ما می خواهیم برای شما یک پلاگین بسیار قدرتمند مانند Yoast استفاده کنید یکی از گزینه های مورد عاقلانه انتخاب می کنند.
شما با یک موضوع جدید در اینجا کار می کنید. بنابراین بهتر است که دقت کنید تا تغییرات را ایجاد کنید. عناصر کوچکتر را که تغییر می دهید تا مطئن شوید که این تغییرات در تمام مرورگرها به درستی رفتار می کند. سپس هنگامی که شما به اندازه کافی خیالتان راحت شد. می توانید تغییرات بزرگتری را ایجاد کنید. مهم این است که ساختار و معنای تم جدید را قبل از اینکه تغییرات بزرگی انجام دهید یاد بگیرید. این به شما این امکان را می دهد تا فورا مشکل را شناسایی کنید.
زمان بارگذاری روی قالب قدیمی را در نظر داشته باشید (آیتم اول همین چک لیست) و با زمان بارگذاری تم جدید را مقایسه کنید که چه کاری می توانید برای بهبود در زمان بارگذاری انجام دهید. هر چه سرعت در زمان بارگذاری بیشتر باشد کاربارن در وب سایت خواهند ماند به عنوان مثال در طراحی سایت فروشگاهی یکی از مزیت ها مهم زمان بارگذاری وب سایت است.
پس از این که قالب را تغییر دادید می خواهید اطمینان حاصل کنید که دفع کاربر در سایت شما اتفاق نمی افتد. برخی از قالب ها که طراحی می کنند نسبت به بقیه تم ها یوزر فرندلی هستند. اگر میزان نرخ بازگشت با تم قبلی افزایش یافته است باید روی این موضوع کار کنید. افزودن ویجت های مربوطه می تواند خیلی کمک کند. به عنوان مثال ویجت های ارسال پست های محبوب یا سادگی در تماس با ما می تواند برای خوانندگان جدید جذاب باشد و نرخ بانس ریت را کاهش دهد.
هنگامی که یک طراحی سایت اختصاصی انجام می دهید کاربران همیشه پیشنهادهایی دارند آنها یک ویژگی از سایت را ممکن است دوست داشته باشند یا این که دوست نداشته باشند. با استفاده از نظر سنجی ها می توانید با کاربران ارتباط برقرار کنید و بدانید چه چیزهایی برای بهبود کار بهتر است انجام دهید. سپس آن را انجام دهید.
در این مقاله خواستیم با چک لیست هایی شما را آشنا کنیم که چه زمانی برای تغییر قالب سایت شما مناسب است . طراحی وب سایت اسپیناس وب همواره در جهت بهبود و ارتقای سایت شما در تلاش است و بهترین ها را برای شما خلق می کند.