0 اسپیناس وب اسپیناس وب

افتخار طراحی سایت بیش از ۱۷۰۰ کسب و کار ایرانی و خارجی

نمونه کارها

CDN چیست؟

نظاره گر پیشرفت کسب و کار خود باشید ، وقتی اسپیناس وب جرئی از تیم شما می شود

 

CDN چیست؟ و چرا برای عملکرد بهتر طراحی سایت به آن نیاز داریم؟ از آنجا که با تعدد درخواست شما کاربران گرامی در رابطه با نحوه سرعت بخشیدن به وبسایت مواجه شدیم، بنابراین در این مقاله تلاش می کنیم که در مورد CDN که یکی از راهکارهای مربوطه است و سؤالات مرتبط با آن توضیحاتی را ارائه دهیم

 CDN اختصار کلمات Content Delivery Network است که برروی افزایش سرعت بارگذاری مطالب بر روی سرور کامپیوتر بازدید کننده شما است.

بهتر است بدانید CDN شبکه ای از سرورها است که محتوای ثابت و استاتیک ذخیره شده را بر اساس مکان جغرافیایی کاربران از وب سایت به آن ها ارائه می کند.

معمولا هنگامی که یک کاربر وارد یک سایت شرکتی می شود در واقع او به سرور هاست هدایت شده است. سرور میزبان وب یا همان هاست شما در یک مکان مرکزی واقع شده است. بنابراین هر کاربری برای مشاهده طراحی سایت، به این سرور دسترسی دارد. حالا اگر این وبسایت حجم ترافیک زیادی داشته باشد، به مراتب حجم بار سرور افزایش یافته و این موضوع بر شدت افت سرعت بارگیری سایت تأثیر می گذارد. این جا است که CDN به کمک شما می آید. در تکمیل توضیح تکنولوژی CDN باید بگویم که سرورهای تشکیل دهنده CDN از طریق دنیای بیرون گسترش می یابد. هنگام استفاده از یک CDN، محتوای ثابت در تمام این سرورها ذخیره می شود. این محتویات شامل تصاویر، فایل های CSS، جاوا اسکریپت ها، فلش و غیره هستند. با این اوصاف زمانی که یک کاربر از طراحی سایت فروشگاهی شما بازدید می کند، CDN او را به نزدیک ترین سرور مکانی که در آن قرار دارد هدایت می کند.

به عنوان مثال: اگر سرور اصلی شما در هوستون باشد و شخصی از انگلستان تلاش می کند تا به آن دسترسی پیدا کند، او به نزدیکترین سرور در لندن هدایت می شود.

نزدیکی کاربر به سرور وب شما تأثیر زیادی بر زمان بارگذاری دارد. با قرارگیری محتوای شما در سرورهای پراکنده در مناطق جغرافیایی مختلف از نظر کاربران می توانید صفحات خود را سریعتر بارگیری کنید. به عبارت ساده، سرور نزدیکتر CDN در مکانی است که کاربر شما قرار دارد. در نتیجه کاربر سریع تر محتوا را دریافت می کند.

طراحی سایت

مزایای استفاده از CDN:

  • افزایش سرعت سایت
  • افزایش مقاومت سایت در مقابل سقوط (به دلیل تقسیم بار بر روی چندین سرور)
  • بهبود تجربه کاربری (در نتیجه افزایش تعداد صفحات مورد بازدید ه کاربر)
  • افزایش رتبه سایت ها در گوگل (سرعت بالا یکی از معیارهای رتبه بندی گوگل)

درگ کنید مشاهده بستن پخش
0%