0 اسپیناس وب اسپیناس وب

افتخار طراحی سایت بیش از ۱۷۰۰ کسب و کار ایرانی و خارجی

نمونه کارها

4 قدم اساسی در طراحی سایت

نظاره گر پیشرفت کسب و کار خود باشید ، وقتی اسپیناس وب جرئی از تیم شما می شود

5 مرحله از طراحی سایت

در این مقاله 5 مرحله از طراحی سایت را با هم بررسی می کنیم

1.انتخاب پلتفرم طراحی سایت

  1. استفاده از سایت ساز های آماده یا به اصطلاح پلتفرم های سازنده
  2. استفاده از اسکریپت های راه اندازی به همراه دامنه

روش اول:
پلتفرم های سازنده وب سایت یک مزیت خیلی مهم دارند و آن هم این است که بکارگیری آن بسیار ساده است و این روش تا آنجایی ساده است که برای معرفی و فروش محصولات احتیاجی به مهارت به برنامه نویسی و یا html و css نخواهید داشت. بنابر این کسانی که مهارتی در برنامه نویسی ندارند می توانند برای شروع از این روش استفاده کنند.

روش دوم:
در ابتدا لازم است بدانید که این روش با روش قبلی بسیار متفاوت است و برای شروع شما باید اطلاعات کافی را در زمینه برنامه نویسی داشته باشید. بدین معنا که برای استفاده از اسکریپتهای کد باز شما به صورت آفلاین وب سایت خود را طراحی کنید و سپس بعد از انجام کدنویسی هاستی را خریداری کرده و وب سایت سایت خود را روی هاست خریداری شده راه اندازی می کنید. (لازم است بدانید که نیاز به یک یک دامنه هم دارید پس آنرا انتخاب کرده و خریداری کنید) در واقع اسکریپت ها نرم افزارهایی برای ساخت وب سایت ها می باشند که می توان نرم افزار های رایگان آنرا در اینترنت جستجو کرد. در متن زیر به صورت کامل برای شما توضیح می دهیم.

طراحی سایت حرفه ای3

طراحی سایت حرفه ای

2.انتخاب طرح گرافیکی طراحی وب سایت

امروزه سیستم های مدیریت محتوای بسیار زیادی به صورت کد باز در اختیار کاربران اینترنت وجود دارد که معروف ترین آنها ورد پرس است. که برای شروع بسیار عالی است و می توانید از قالب ها و افزونه های رایگان آن استفاده کنید. اما اگر هدف شما جدی تر است و قصد دارید وب سایت خود را طراحی کنید بهتر است پلاگین های مورد نظر خود را که در رابطه با موضوع است خریداری کرده و از آن استفاده کنید. قالب های بسیار متنوع و مختلفی در زمینه های مختلف وجود دارد پس کار شما راحت شده و در زمان اندکی قالب خود را انتخاب می کنید. و سایت خود را راه اندازی می کنید

3.انتخاب هاست مناسب طراحی وب

بعد از مرحله اول و طراحی وب سایت  قالب سایت خود باید یک هاست را خریداری کنید که برای شما که تازه کار هستید یک هاست اشتراکی کافی است که قیمت ها متنوع بوده و به صورت سالانه یا ماهانه میتوانید آنرا خریداری کنید. ولی وقتی بازدید کنندگان وب سایت شما افزایش پیدا کردند باید یک vps خریداری کنید.

4.ثبت دامنه و شروع طراحی  سایت

این مرحله آخرین مرحله است و فقط کافی است یک شرکت برای ثبت دامنه خود انتخاب کنید. نام دامنه را می توانید خودتان انتخاب کنید ولی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. سعی کنید نام انتخابی کوتاه و همچنین مرتبط با مطالب سایتتان باشد. به این دلیل که بازدید کننده بتواند نام سایت شما را به خوبی به خاطر بسپارد.

درگ کنید مشاهده بستن پخش
0%