0 اسپیناس وب اسپیناس وب

افتخار طراحی سایت بیش از ۱۷۰۰ کسب و کار ایرانی و خارجی

نمونه کارها

پروتکل HTTPS در طراحی سایت

نظاره گر پیشرفت کسب و کار خود باشید ، وقتی اسپیناس وب جرئی از تیم شما می شود

 

امروز می خواهیم در مورد پروتکل HTTPS در طراحی سایت صحبت کنیم که این سوالی است که در بین وب مسترها مطرح می شود. که آیا HTTPS یکی از فاکتورهایی است که در سئو طراحی وب سایت نقش دارد. برای انتقال سایت به HTTPS ممکن است چند روزی درگیر آن باشد ولی در آخر می توانید ببینید که تاثیری در سئو خواهد داشت. برای گرفتن نماد اعتماد در وهله اول طراحی سایت اصولی انجام گیرد و همچنین این پروتکل امن در دامنه شما انجام گیرد.

بیشتر وب مسترها در طراحی سایت می دانند که گوگل ، وب سایت هایی را بیشتر می پسندد که امنیت بالایی داشته باشند به همین دلیل است که وب مسترها را برای استفاده از پروتکل HTTPS برای امنیت وب سایت ها تشویق می کنیم. در گزارش های ارائه شده به راحتی می توانید ببنید که محبوب ترین سایت های دنیا پروتکل HTTPS دارند که در حدود 25% از کل ترافیک دنیا را به خود تخصیص داده است.

سایت های برتر دنیا با پروتکل HTTPS

طبق بررسی ها ، در 100.000 دامنه وب سایت ها اول دنیا بیشتر از پروتکل HTTPS استفاده شده است و همچنین استفاده از پروتکل HTTPS در دنیا حدودا سه برابر شده است.

HTTPS یک پروتکل استاندارد استفاده برای ارتباطات از طریق اینترنت است. توسعه پروتکل HTTP توسط تیم برنرزلی در سال 1389 در شبکه جهانی انجام شده است. با این پروتکل به طور بالقوه محافظت نشده است و به راحتی در دسترس هکرها ، جاسوسی قرار بگیرد. برای حفاظت از یکپارچگی و محرمانه بودن دیتاها روی اینترنت توسعه داده شد و پروتکل HTTPS را به صورت رمزنگاری وب سایت را امن نگه می دارد. به این صورت برای معاملات پرداختی در وب سایت ها به درگاه ها از این پروتکل امن استفاده می شود. در طراحی سایت ها به شما توصیه می گردد که از این پروتکل استفاده نمائید تا محیط امنی را برای پرداخت های اینترنتی داشته باشید.

مزیت های پروتکل HTTPS

برای تغییر پروتکل دامنه به HTTPS مزایای را دربر خواهد داشت. در ادامه مطلب به برخی از این مزایا اشاره می کنیم:

امنیت و حریم شخصی:

مزیت اصلی HTTPS وب سایت ها را امن تر می کند. این یکی از بزرگترین مزیت های این پروتکل امن است. زمانی که امنیت وب سایت شما بالا می رود صفحات وب که در آن اطلاعات شخصی و محرمانه را می توانند تجربه کنند. کاربران نیز یک تجربه امن و  خصوصی را تجربه می کنند.

اعتماد:

تصورکنید که کاربران به وب سایت شما مراجعه می کنند یگ پیام هشدار امنیتی از گوگل را دریافت می کنند که سایت دارای امنیت نیست. این باعث می شود که کاربران به وب سایت شما اعتماد نکنند و بر روی دکمه تماس کلیک نکنند. در نتیجه به وب سایت شما آسیب خواهد رساند و از اعتبار وب سایت کم خواهد کرد. با پروتکل HTTPS اعتماد بالاتری از کاربران را به دست خواهد آورد.

دیتا ارجاع:

گوگل سایت را آنالیز می کند و به وب سایت هایی که از HTTP به HTTPS تغییر می دهند با ارزش تر است و ترافیکی که از وب سایت هایی با پروتکل HTTPS است رتبه های بهتری را در نظر می گیرد.

منبع مقاله

درگ کنید مشاهده بستن پخش
0%